СШ№3  долучилася  до пілотування матеріалів курсу з громадянської освіти

Всеукраїнська асоціація викладачів історії та суспільних дисциплін «Нова Доба» за сприяння Міністерства освіти і науки України у 2017-2018 рр. розробляє курс з громадянської освіти для учнів 10 класу відповідно до нової навчальної програми. Проект реалізується в рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що здійснюється Pact в Україні та фінансується USAID.

Курс з громадянської освіти буде впроваджуватися у загальноосвітніх навчальних закладах України у рамках інваріантної складової навчального плану з 1 вересня 2018 р.

Конотопська  спеціалізована  школа  І – ІІІ ступенів  №3  долучилася  до пілотування матеріалів курсу з громадянської освіти. Цей процес передбачає апробацію вчителем матеріалів певного розділу курсу під час викладання предметів суспільствознавчого циклу впродовж лютого-квітня 2018 р.

13-14 квітня  2018 р. у  м. Києві  відбувся семінар для пілотних шкіл,  учасником якого  став Олех Анатолій  Петрович, учитель-методист історії та  основ  економіки вищої кваліфікаційної категорії, Заслужений  учитель України.

Протягом  квітня-травня  2018  року   Олех Анатолій  Петрович проведе  з учнями  10 класу   школи  уроки з використанням наданих на  семінарі матеріалів, у  результаті   чого   буде  здійснено  вибір кращого варіанту  підручника  з громадянської освіти.

 

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *