Конотопська СШ № 3 отримала можливість залучитися до українсько-німецького проєкту «Молодь дебатує»

Конотопська СШ № 3 за результатами кількарівневого конкурсу відбору отримала можливість залучитися до українсько-німецького проєкту «Молодь дебатує». Як наслідок, підписано Меморандум про співпрацю між навчальним закладом та громадською організацією Internationales Haus Sonnenberg e.V.

Школа зобов’язується поступово навчити учнівську групу 8-11 класів дебатної методики за форматом «Молодь дебатує» та регулярно брати участь у змаганнях на шкільному, регіональному та національному рівнях.

Шкільним координатором руху дебатантів став учитель історії та економіки Олех А.П., який 21-23.08.2020 взяв участь у навчальному семінарі з методики «Jugend debattiert». Змістовною та насиченою була зустріч учасників тренінгу з Генеральним Консулом Німеччини в Україні д-р Кайль. Надалі передбачені вебінари, щотижневі заняття із школярами та безпосередньо дебати.

Сподіваємось, що участь у проєкті ефективно сприятиме розвитку учнівських комунікативних навичок та їх критичного мислення і допоможе краще адаптуватися молоді до складних реалій сьогодення.

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *