Інформаційні паспорти страв із меню
Примірне чотиритижневе сезонне меню на зимовий період
організації харчування учнів 1-4 класів та пільгових категорій учнів
Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3
І тиждень
Понеділок
- Салат з моркви, каррі та соусом “Вінегрет” (інформаційний паспорт страви)
- Омлет (інформаційний паспорт страви)
- Макарони відварені (інформаційний паспорт страви )
- Йогурт (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви + фото)
Вівторок
- Салат із буряка зі сметаною (інформаційний паспорт страви)
- Курка тушкована в соусі гуляш з кмином (інформаційний паспорт страви)
- Картопляне пюре з орегано (інформаційний паспорт страви)
- Чай з молоком (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Середа
- Салат з запеченої капусти та родзинок (інформаційний паспорт страви)
- Куліш з курячим м`ясом (інформаційний паспорт страви)
- Какао з молоком (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Четвер
- Салат з моркви, сиру та сметаною (інформаційний паспорт страви)
- Запечена риба з морквою та цибулею у соусі “Бешамель” (інформаційний паспорт страви)
- Рис з кмином (розсипчастий) (інформаційний паспорт страви)
- Сік томатний (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
П`ятниця
- Салат з моркви з родзинками та сметаною (інформаційний паспорт страви)
- Запіканка сирна з бананом та сметаною (інформаційний паспорт страви)
- Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) (інформаційний паспорт страви)
ІІ тиждень
Понеділок
- Салат із буряка зі сметаною (інформаційний паспорт страви)
- Курячі нагетси (курка з паприкою) (інформаційний паспорт страви)
- Соус “Кетчуп” (інформаційний паспорт страви)
- Овочева паелья з куркумою (інформаційний паспорт страви)
- Сік розливний (лимонад) (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Вівторок
- Салат з моркви, сиру та сметаною (інформаційний паспорт страви)
- Печеня по домашньому з куркою (інформаційний паспорт страви)
- Напій “Ранок” з молоком (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Середа
- Салат з моркви, яблук та соусом “Вінегрет” (інформаційний паспорт страви)
- Фрикадельки рибні (інформаційний паспорт страви)
- Каша пшенична (розсипчаста) (інформаційний паспорт страви)
- Какао з молоком (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Четвер
- Салат із буряка з ароматною олією (інформаційний паспорт страви)
- Вегетаріанський закритий пиріг (Пастуший пиріг) (інформаційний паспорт страви)
- Йогурт (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
П`ятниця
- Фруктовий салат з родзинками (інформаційний паспорт страви)
- Запіканка сирна (інформаційний паспорт страви)
- Сметана (інформаційний паспорт страви)
- Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) (інформаційний паспорт страви)
- Яйце відварене 1 шт (інформаційний паспорт страви)
ІІІ тиждень
Понеділок
- Салат із буряка зі сметаною (інформаційний паспорт страви)
- Макарони відварені (інформаційний паспорт страви)
- Курка з паприкою (інформаційний паспорт страви)
- Сік розливний (лимонад) (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Вівторок
- Салат з капусти та насіння соняшникового (інформаційний паспорт страви)
- Шпундра (запіканка з курки та буряку) (інформаційний паспорт страви)
- Булгур (розсипчастий) (інформаційний паспорт страви)
- Йогурт питний (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Середа
- Салат з запеченої капусти та родзинок (інформаційний паспорт страви)
- Рибні нагетси (інформаційний паспорт страви)
- Соус “Кетчуп” (інформаційний паспорт страви)
- Рис розчипчастий з орегано (інформаційний паспорт страви)
- Напій “Ранок” з молоком (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Четвер
- Салат з моркви, каррі та соусу “Вінегрет” (інформаційний паспорт страви)
- Печеня по домашньому з куркою (інформаційний паспорт страви)
- Какао з молоком (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
П`ятниця
- Салат з моркви та капусти зі сметанно-хроновим соусом (інформаційний паспорт страви)
- Курка запечена в соусі “Імбирному” (інформаційний паспорт страви)
- Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем (інформаційний паспорт страви)
- Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
ІV тиждень
Понеділок
- Салат капусти та зеленим горошком (свіжомороженим) та насінням (інформаційний паспорт страви)
- Курячі нагетси (курка з паприкою) (інформаційний паспорт страви)
- Соус “Кетчуп” (інформаційний паспорт страви)
- Макарони відварені (інформаційний паспорт страви)
- Йогурт питний (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Вівторок
- Салат із буряка з ароматною олією (інформаційний паспорт страви)
- Вегетаріанський закритий пиріг (Пастуший пиріг) (інформаційний паспорт страви)
- Какао з молоком (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Середа
- Овочі припущені з соусом “Бешамель” (інформаційний паспорт страви)
- Котлети рибні (інформаційний паспорт страви)
- Рис розсипчастий з орегано (інформаційний паспорт страви)
- Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
Четвер
- Салат з яєць та зеленого горошку (інформаційний паспорт страви)
- Печеня по домашньому з куркою (інформаційний паспорт страви)
- Чай з молоком (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)
П`ятниця
- Салат з буряка зі сметаною (інформаційний паспорт страви)
- Курка тушкована в соусі гуляш з кмином (інформаційний паспорт страви)
- Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем (інформаційний паспорт страви)
- Сік розливний (інформаційний паспорт страви)
- Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
- Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)