Інформаційні паспорти страв із меню

Примірне чотиритижневе сезонне меню на зимовий період

організації харчування учнів 1-4 класів та пільгових категорій учнів

Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3

І тиждень

Понеділок

  1. Салат з моркви, каррі та соусом “Вінегрет” (інформаційний паспорт страви)
  2. Омлет (інформаційний паспорт страви)
  3. Макарони відварені (інформаційний паспорт страви )
  4. Йогурт (інформаційний паспорт страви)
  5. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  6. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви + фото)

Вівторок

  1. Салат із буряка зі сметаною (інформаційний паспорт страви)
  2. Курка тушкована в соусі гуляш з кмином (інформаційний паспорт страви)
  3. Картопляне пюре з орегано (інформаційний паспорт страви)
  4. Чай з молоком (інформаційний паспорт страви)
  5. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  6. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Середа

  1. Салат з запеченої капусти та родзинок (інформаційний паспорт страви)
  2. Куліш з курячим м`ясом (інформаційний паспорт страви)
  3. Какао з молоком (інформаційний паспорт страви)
  4. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Четвер

  1. Салат з моркви, сиру та сметаною (інформаційний паспорт страви)
  2. Запечена риба з морквою та цибулею у соусі “Бешамель” (інформаційний паспорт страви)
  3. Рис з кмином (розсипчастий) (інформаційний паспорт страви)
  4. Сік томатний (інформаційний паспорт страви)
  5. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  6. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

П`ятниця

  1. Салат з моркви з родзинками та сметаною (інформаційний паспорт страви)
  2. Запіканка сирна з бананом та сметаною (інформаційний паспорт страви)
  3. Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) (інформаційний паспорт страви)

ІІ тиждень

Понеділок

  1. Салат із буряка зі сметаною (інформаційний паспорт страви)
  2. Курячі нагетси (курка з паприкою) (інформаційний паспорт страви)
  3. Соус “Кетчуп” (інформаційний паспорт страви)
  4. Овочева паелья з куркумою (інформаційний паспорт страви)
  5. Сік розливний (лимонад) (інформаційний паспорт страви)
  6. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Вівторок

  1. Салат з моркви, сиру та сметаною (інформаційний паспорт страви)
  2. Печеня по домашньому з куркою (інформаційний паспорт страви)
  3. Напій “Ранок” з молоком (інформаційний паспорт страви)
  4. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  5. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Середа

  1. Салат з моркви, яблук та соусом “Вінегрет” (інформаційний паспорт страви)
  2. Фрикадельки рибні (інформаційний паспорт страви)
  3. Каша пшенична (розсипчаста) (інформаційний паспорт страви)
  4. Какао з молоком (інформаційний паспорт страви)
  5. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  6. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Четвер

  1. Салат із буряка з ароматною олією (інформаційний паспорт страви)
  2. Вегетаріанський закритий пиріг (Пастуший пиріг) (інформаційний паспорт страви)
  3. Йогурт (інформаційний паспорт страви)
  4. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  5. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

П`ятниця

  1. Фруктовий салат з родзинками (інформаційний паспорт страви)
  2. Запіканка сирна  (інформаційний паспорт страви)
  3. Сметана (інформаційний паспорт страви)
  4. Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) (інформаційний паспорт страви)
  5. Яйце відварене 1 шт (інформаційний паспорт страви)

ІІІ тиждень

Понеділок

  1. Салат із буряка зі сметаною (інформаційний паспорт страви)
  2. Макарони відварені (інформаційний паспорт страви)
  3. Курка з паприкою (інформаційний паспорт страви)
  4. Сік розливний (лимонад) (інформаційний паспорт страви)
  5. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Вівторок

  1. Салат з капусти та насіння соняшникового (інформаційний паспорт страви)
  2. Шпундра (запіканка з курки та буряку) (інформаційний паспорт страви)
  3. Булгур (розсипчастий) (інформаційний паспорт страви)
  4. Йогурт питний (інформаційний паспорт страви)
  5. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Середа

  1. Салат з запеченої капусти та родзинок (інформаційний паспорт страви)
  2. Рибні нагетси (інформаційний паспорт страви)
  3. Соус “Кетчуп” (інформаційний паспорт страви)
  4. Рис розчипчастий з орегано (інформаційний паспорт страви)
  5. Напій “Ранок” з молоком (інформаційний паспорт страви)
  6. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  7. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Четвер

  1. Салат з моркви, каррі та соусу “Вінегрет” (інформаційний паспорт страви)
  2. Печеня по домашньому з куркою (інформаційний паспорт страви)
  3. Какао з молоком (інформаційний паспорт страви)
  4. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  5. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

П`ятниця

  1. Салат з моркви та капусти зі сметанно-хроновим соусом (інформаційний паспорт страви)
  2. Курка запечена в соусі “Імбирному” (інформаційний паспорт страви)
  3. Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем (інформаційний паспорт страви)
  4. Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) (інформаційний паспорт страви)
  5. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  6. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

ІV тиждень

Понеділок

  1. Салат капусти та зеленим горошком (свіжомороженим) та насінням (інформаційний паспорт страви)
  2. Курячі нагетси (курка з паприкою) (інформаційний паспорт страви)
  3. Соус “Кетчуп” (інформаційний паспорт страви)
  4. Макарони відварені (інформаційний паспорт страви)
  5. Йогурт питний (інформаційний паспорт страви)
  6. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Вівторок

  1. Салат із буряка з ароматною олією (інформаційний паспорт страви)
  2. Вегетаріанський закритий пиріг (Пастуший пиріг) (інформаційний паспорт страви)
  3. Какао з молоком (інформаційний паспорт страви)
  4. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  5. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Середа

  1. Овочі припущені з соусом “Бешамель” (інформаційний паспорт страви)
  2. Котлети рибні (інформаційний паспорт страви)
  3. Рис розсипчастий з орегано (інформаційний паспорт страви)
  4. Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) (інформаційний паспорт страви)
  5. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  6. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Четвер

  1. Салат з яєць та зеленого горошку (інформаційний паспорт страви)
  2. Печеня по домашньому з куркою (інформаційний паспорт страви)
  3. Чай з молоком (інформаційний паспорт страви)
  4. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

П`ятниця

  1. Салат з буряка зі сметаною (інформаційний паспорт страви)
  2. Курка тушкована в соусі гуляш з кмином  (інформаційний паспорт страви)
  3. Гречана каша (розсипчаста) з чебрецем (інформаційний паспорт страви)
  4. Сік розливний (інформаційний паспорт страви)
  5. Хліб цільнозерновий (інформаційний паспорт страви)
  6. Фрукти (яблука, банани, апельсини,мандарини) (інформаційний паспорт страви)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *